Sunday, 4 December 2011

Cetak Wang dengan Google Adsense

Aku baru sahaja menjebakkan diri ke kancah blogger ini kira2 7 bulan yg lalu..... Itupun dengan menggunakan blogspot..percuma r katakan..hehehe...niat aku mula2 ada blog ney just for fun or cuba benda baru..tapi bila dah lama2 cikit baru tau rupa-rupanya internet ney merupakan satu lubuk duit yg amat luas dan boleh dipraktikkan dengan mudah saja....

Salah satu perkara yg aku buat untuk mencetak wang di internet ialah melalui google adsense..bagi para blogger, aku rasa semua dah tau kot pasal adsense ney..first2 memang susah untuk mendapatkan pendapatn yg konsisten dan berterusan..berbagai cara aku try..akhirnya aku jumpa jugak satu skill yg sume orang boleh buat..dan yg paling penting ianya hanya Free, Percuma, Gratis..memang superb r skill ney..Dekat bawah ini merupakan bukti pendapatan aku selama ney..check it out..boleh r aku beli semua barang2 impian aku




lagi bukti pendapatan


Amacam teruja tak??..aku tunjuk ney bukan untuk riak or bangga2 diri..just untuk membakar semngat korang saja...sebhagian gambar disensored kerana arahan google

ok r malas aku cerita panjang lagi..korang semua boleh jana pendapatan macam aku jugak..cuma satu step saja klik kat link ney..selamat mencuba anda pasti teruja..KLIK SINI

Dah cuba belum link yg aku kasi tadi...mudah jew kan nak jadi kaya..huahuahuahua..dalam dunia ney takda benda yg mudah..semakin banyak yg kita ingin dapat semakin banyak r usaha yg kita kena buat (hipotesis kejayaan dunia)...So, fikir-fikirkanlah bahawa syurga Allah itu mahal harganya..bukan sebarang orang boleh memasukinya..jika kita tiada lansung berusaha untuk mngejar akhirat yg hakiki jangan harap r boleh menghidu haruman syurga yg diimpi.. 

p/s Untuk budak yg sedang menjawab SPM, buat yang terbaik ok.. Kalau tak tahu lagi nak sambung belajar kat mana, mungkin info ini boleh membantu...KLIK SINI


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang